Засідання кафедри економічної кібернетики

21 квітня 2020 року
На засіданні кафедри економічної кібернетики, яке відбулося 21 квітня 2020 року, було розглянуто ряд актуальних питань, які стосуються діяльності кафедри, зокрема в умовах карантину.
Завідувач кафедри, професор Скрипник Андрій Васильович наголосив на важливості подальшої ефективної організації дистанційного навчання та моніторингу відвідуваності студентами електронних навчальних курсів, необхідності оперативного розміщення інформації на інтернет-сторінці кафедри.
Завідувач кафедри також поставив питання формування цілісних компетентностей у межах ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» (освітній ступінь «Магістр» та «Бакалавр») та попереднього розподілу навантаження між науково-педагогічними працівниками.
 
 
 
 Заступник декана факультету інформаційних технологій Клименко Наталія Анатоліївна наголосила про важливість своєчасного подання інформації про стан здоров’я студентів наставниками груп в умовах карантину.
Також заступник декана підняла питання необхідності проведення екзаменаційної сесії та захисту курсових робіт відповідно до Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 н.р. НУБіП України у період карантину.
Усі науково-педагогічні працівники активно обговорювали питання, винесені на засідання кафедри та одноголосно приймали ухвалені рішення.
 
Людмила Галаєва,
секретар кафедри економічної кібернетики.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook