Дистанційне вивчення дисципліни «GNSS спостереження в прикладних задачах геодезії» студентами 3-го курсу факультету землевпорядкування

22 квітня 2020 року

В умовах карантину науково-педагогічні працівники кафедри геодезії та картографії працюють зі студентами, які перебувають на карантині і віддалені від університетських аудиторій, через використання технологій дистанційного навчання з допомогою електронної платформи elearn.


3 урахуванням надзвичайної ситуації та загальнодержавних протиепідеміологічних заходів, організацію навчання, процес викладання тематичного змісту дисципліни «GNSS спостереження в прикладних задачах геодезії», облік та перевірку виконаної студентами 3-го курсу факультету землевпорядкування роботи з використанням дистанційних технологій забезпечує доцент кафедри геодезії та картографії Опенько Іван.

За допомогою створеного раніше електронного навчального курсу вдалося викладати навчальний матеріал, координувати хід роботи студентів та здійснювати контроль за виконанням ними завдань, передбачених затвердженою робочою програмою дисципліни.

Оцінювання робіт виконується теж у відкритій дистанційній формі із застосуванням електронного журналу.

Для закріплення лекційного матеріалу, студенти виконують практичні роботи. Методичні рекомендації, розміщені на платформі е-learn, дозволяють успішно вирішувати поставленні завдання.

Студенти під час дистанційної форми навчання отримують повні електронні конспекти лекцій за програмою денної форми навчання. Обрана стратегія навчання сприятливо позначається і на особистісному розвитку, підвищуючи рівень самоорганізації і відповідальності, удосконалюючи рівень комп’ютерної грамотності, про що свідчить результати проміжної атестації студентів.


Водночас дистанційна робота дозволяє не наражати і студентів, і викладачів на небезпеки, пов’язані з розповсюдженням COVID19.
То ж побажаємо і студентам, в викладачам успішно завершити цей семестр, оволодіти новими, практично орієнтованими знаннями.

Олексій Жук,

доцент кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook