Засідання навчально-методичної ради факультету інформаційних технологій

14 квітня 2020 року

Засідання навчально-методичної ради

відбудеться 15 квітня 2020 р. о 16:00 онлайн (система Cisco Webex)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про розгляд пропозицій роботодавців щодо удосконалення освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Комп’ютерні науки» ОПП «Комп’ютерні науки» ОС «Бакалавр» та ОПП «Інформаційні управляючі системи та технології», «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» для ОС «Магістр»; за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» ОПП «Інженерія програмного забезпечення» ОС «Бакалавр» та ОПП «Програмне забезпечення інформаційних систем» для ОС «Магістр»; за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» ОПП «Комп’ютерна інженерія» для ОС «Бакалавр» та ОПП «Комп’ютерні системи і мережі» для ОС «Магістр»; за спеціальністю «Кібербезпека» ОПП «Кібербезпека» для ОС «Бакалавр»; за спеціальністю «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка» для ОС «Бакалавр», ОПП «Економічна кібернетика» для ОС «Магістр» (доповідач – О. Глазунова).

2. Про розгляд освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Комп’ютерні науки» ОПП «Комп’ютерні науки» ОС «Бакалавр» та ОПП «Інформаційні управляючі системи та технології», «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» для ОС «Магістр» (доповідачі гаранти освітніх програм – Б. Голуб, В. Бондаренко, Р. Басараб).

3. Про розгляд освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» ОПП «Інженерія програмного забезпечення» ОС «Бакалавр» та ОПП «Програмне забезпечення інформаційних систем» для ОС «Магістр» (доповідачі гаранти освітніх програм – О. Лялецький, О. Ткаченко).

4. Про розгляд освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» ОПП «Комп’ютерна інженерія» для ОС «Бакалавр» та ОПП «Комп’ютерні системи і мережі» для ОС «Магістр» (доповідачі гаранти освітніх програм – В. Смолій, Б. Гусєв).

5. Про розгляд освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Кібербезпека» ОС «Бакалавр» (доповідач гарант освітньої програми – В. Лахно).

6. Про розгляд освітніх програм підготовки фахівців за спеціальністю «Економіка» ОПП «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка» для ОС «Бакалавр», ОПП «Економічна кібернетика» для ОС «Магістр» (доповідачі гаранти освітніх програм – Н. Клименко, Д. Жерліцин, А. Скрипник).

7. Про рекомендацію навчально-методичної літератури до друку.

8. Різне.

 

Тетяна Волошина,
секретар навчально-методичної ради

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook