Сесія в онлайн форматі набирає обертів у проекті «Агрокебети»

14 квітня 2020 року

     13 квітня 2020 року відповідно до затвердженого графіка відбувся іспит з дисципліни "Системи технологій: агрономія". Зміст цієї дисципліни було погоджено Радою ротодавців факультету аграрного менеджменту та Наглядовою радою проекту "Агрокебети", розраховано на 2 семестри: у першому семестрі студенти здавали залік, цього разу - іспит, який було організовано відповідно до рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину та введеного в дію наказом ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину». Протягом двох семестрів курсу «Системи технологій: агрономія» до лекцій та практичних були залучені справжні професіонали своєї справи, у яких був тісний діалог із студентами.

     Ключовими викладачами, що відповідають за цю дисципліну є проф., д.с.-г.н. Каленська С.М., доц., к.с.-г.н. Мокрієнко В.А., доц., к.с.-г.н. Юник А.В., доц., к.с.-г.н. Косолап М.П., доц., к.с.-г.н. Марчук І.У., доц., к.с.-г.н. Глим'язний В.А. Протягом двох семестрів до викладання цього курсу залучались практики як з України, так і закордонні викладачі та практикуючі керівники господарств.

     Сьогодні іспит приймали проф. Каленська С.М. та доц. Юник А.В.

     Від студентів заздалегідь була зібрана інформація щодо активних поштових скриньок, контактних телефонів, на яких налаштовані програми для проведення співбесід. Всі студенти з'явились на іспит вчасно у повному складі.

     Студенти ж демокартичним шляхом самі обирали номери білетів, доступ до яких отримали безпосередньо на початку іспиту в онлайн режимі. Вся процедура відбувалась онлайн з відеофіксацією за допомогою безперервного комерційного відео-зв'язку zoom (дякуємо Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" за надану можливість).

     Цього разу не було жодних технічних проблем і іспит розпочався вчасно та злагоджено. 

     Розпочався іспит з вітального слова професора Світлани Каленської, яка побажала студентам гарної здачі іспиту та викласти свіої відповіді чітко відповідно до тих питань, що вони отримають в білеті.

     На підготовку відповідей було виділено час протягом однієї пари. Після підготовлених відповідей, студенти також в онлайн режимі надсилали свої роботи безпосередньо на поштові скриньки своїм викладачам.

   

     Після підтвердження отримання роботи від студента, студенти могли вийти з онлайн каналу або провести співбесіду в індивідуальній сесійній кімнаті каналу zoom. Такий експеримент цього разу відбувся із студенткою Анастасією Кирильчук, яка першою підготувала та надіслала свою відповідь.

    Паралельно під час іспиту була створена окрема виділена сесія і викладачі разом з Анастасією організували співбесіду.

     Коментар Анастасії Кирильчук щодо проведення співбесіди:

     "Онлайн співбесіда - вирішує всі проблеми страху перед викладачами. В комфортних умовах і думки цікавіші приходять. Тому, за особистим враженням, така форма складання іспитів дуже економить час та є ефективною для оцінки знань".

     Також студенти намаагались передати нам свій настрій під час роботи над відповідями. 

     Євген Тесленко, слухач програми "Агрокебети":

Євген Тесленко

     Ольга Назарійчук, слухачка проекту "Агрокебети":

     Дмитро Стецюк, слухач проекту "Агрокебети":

     У другій половині дня студенти отримають попередні результати відповідно до тих відповідей, які були надіслані. А також їм буде запропоновано пройти співбесіди. 

Агроосвіті перешкод не існує!
Агрокебети драйвують!


Долучайся до нас:
https://agrokebety.com/

Олена Ковтун,

доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook