Організація навчального процесу в on-line режимі кафедрою овочівництва і закритого ґрунту

12 квітня 2020 року

 Викладачі кафедри овочівництва і закритого ґрунту постійно та активно сприяють в організації навчального процесу студентів, які у зв’язку із запровадженням карантину, не мають можливості слухати лекції, практичні та проводити лабораторні роботи в аудиторіях. За допомогою різних on-line платформ викладачі забезпечують викладання дисциплін. Студенти під керівництвом викладачів виконують передбачені навчальною програмою практичні та самостійні роботи.

Для науково-педагогічного персоналу ця ситуація теж виявилася своєрідним викликом на предмет опанування і застосування нових електронних ресурсів. Використовуючи платформу elearn, шукати й нові шляхи подачі інформації й контролювати отримання знань, щоб не дозволити студентам втратити зацікавленість до навчання. Водночас дистанційне навчання дозволяє як викладачам, так і студентам, розвинути нові навички та вдосконалити свою компетентність.

Так, 10 квітня в on-line режимі завідувач кафедри овочівництва і закритого ґрунту, доцент Федосій Іван Олексійович для студентів 2 курсу провів чергову лекцію на тему: «Технологія вирощування капусти» і «Технологія вирощування цибулі ріпчастої» з дисципліни «Овочівництво». Лекція була проведена з використанням платформи WebEx Meetings, яка дала можливість в «живому» поспілкуватися зі студентами. У форматі «запитання-відповіді» студенти отримали відповіді на всі їхні запитання.

Студенти цікавились питаннями щодо особливостей вирощування розсади, конвеєрним вирощуванням капуст, вирощуванням цибулі ріпчастої через розсаду і ін.

 

Дуже приємно, що під час проведення on-line занять були присутні всі студенти групи. Цікавим виявилося спілкування зі студентами, які активно прийняли участь в дискусії та обговоренні. Це в свою чергу надихає викладача і стимулює до пошуку нових цікавих ідей та інформації.

Науково-педагогічний персонал кафедри овочівництва і закритого ґрунту продовжує працювати, розвиваючи нові навички та вдосконалюючи свою компетентність!

Дякуємо студентам за їхню активну участь та плідну працю у проведенні on-line занять.

 

Іван Федосій, завідувач кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook