Онлайн-нарада деканату із завідувачами кафедр факультету

9 квітня 2020 року

   3 квітня відбулася онлайн-нарада деканату та завідувачів кафедр механіко-технологічного факультету на платформі Cisco Webex Meetings. Основна мета проведення наради полягала у нагальній потребі обговорення алгоритму подальших дій у освітньому та науковому середовищі факультету під час карантину.
   Декан факультету Ярослав Михайлович наголосив на неухильному виконанні постанови КМУ щодо запобігання інфікування на COVID-19, для чого колективу необхідно дотримуватися усіх розпоряджень, постанов, наказів Уряду, МОН та НУБіП України.  Жорстке дотримання правил самоізоляції є головною вимогою сьогодення.
   Учасники наради обмінялися думками стосовно можливого проведення екзаменаційної сесії у дистанційному режимі, онлайн захистів здобувачами вищої освіти курсових та випускних робіт і шляхи організації практичного навчання студентів в умовах карантину. Звичайно, було б краще уникнути дистанційного варіанту захисту випускних робіт магістрів-дослідників та бакалаврів, зокрема для спеціальності «Агроінженерія», де студенти виконують дипломний проект і якість його захисту напряму залежить від уміння майбутнього інженера пояснити технологічну та економічну ефективність своєї розробки, її конструктивну сутність, безпосередньо перед комісією. Але факультет готовий і до дистанційного варіанту роботи екзаменаційних комісій.
  Також була звернута увага на умовах документообігу, кроках проведення атестаційної сесії та здійснення контролю за дистанційним навчанням студентів, спрямувавши всі зусилля на покращення його ефективності.

 

Ігор Сівак, заступник декана
механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook