ОРГАНІЗАЦІЯ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ!

5 квітня 2020 року

Зважаючи на виклики сьогодення та необхідність ефективно організувати роботу віддалено, на факультеті відпрацьовано систему проведення он-лайн нарад на платформі Cisco Webex та повністю налагоджено роботу з ректоратом та всіма службами університету для оперативного вирішення поставлених завдань.

Проведено наради щодо організації та покращення роботи в умовах карантину для якісного забезпечення виконання програми підготовки ОС «Бакалавр» та «Магістр».

Так, 02.04.2020 р. із заступниками декана та секретарями факультету було обговорено реалізацію організації проведення сесії для 4 курсу (початок 04.05.2020 р.) та організацію практик. Було обговорено та прийнято механізми виконання цих завдань. Окремим питанням було розглянуто проведення проміжної атестації для усіх курсів навчання.

Після засідання оперативного штабу НУБіП, 3 квітня 2020 року о 14:00 під головуванням декана факультету було проведено розширене засідання за участі завідувачів кафедр, директора НДІ та членів вченої ради факультету. Були обговорені питання, які стосувалися особливостей навчання, виконання науково-дослідних робіт, контролю епідеміологічного стану, виконання завдань щодо забезпечення позабюджетного фінансування, підготовки до проведення дистанційної сесії та практичного навчання, проведення ІІ туру Всеукраїнської олімпіади та інші важливі питання. Окремим питанням було розглянуто та обговорено інтенсифікацію процесу участі школярів у І турі Олімпіади для вступу в університет та посилення профорієнтаційної роботи.

За результатами анкетування студентів щодо якості дистанційного навчання (проведено у період з 30.03.2020 р. по 02.04.2020 р.) разом із завідувачами було проведено аналіз отриманих результатів у розрізі спеціальностей та курсів та вказано на шляхи покращення дистанційного навчання.

Cтуденти факультету задоволені організацією дистанційного навчання як на факультеті, так і в університеті.

Наради показали свою ефективність та будуть проводитись щотижнево.

 

 

Микола Доля, декан факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook