ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ДОКТОРІВ ФІЛОСОФІЇ

2 квітня 2020 року
м. Київ, НУБіП України

В нестандартних, екстрених ситуаціях необхідно швидко орієнтуватись та діяти ефективно, обираючи легкі, зручні, зрозумілі інструменти.

В ситуації, що склалася в нашій країні, а саме карантин - «заборонено відвідування закладів вищої освіти». Це стосується і аспірантів - майбутніх викладачів.

На період карантину навчальний процес у аспірантів  ні в якому разі не припиняється, лише змінюється його форма.

 

   

Для аспірантів, як і для всіх освітян, карантин це додатковий вільний час для того, щоб сісти за написання статей і тез, розділів дисертації, опрацювання літературних джерел, проведення власних досліджень і апробації. А для деяких активна підготовка до захисту та отримання наукового ступеня.

Аспіранти мають унікальний шанс пройти практику, яка знадобиться в педагогічній практиці та допоможе зрозуміти сутність, смак професії.

Отже, цей карантин, як і будь-яка криза, – це хороший привід почати робити те, що давно потрібно було зробити.

Необхідно пам’ятати, що запорукою успішного проходження випробувань, що час від часу підкидає нам сучасний світ, насамперед, є психологічний фактор та вміння адаптуватися.

 

    

    

    

Шановні освітяни пам’ятайте карантин – це не відпустка, не канікули та не відпочинок! Пам’ятаємо, збереження позитивного настрою, допомога один одному, дружня підтримка, зацікавленість в освоєнні сучасних технологій дозволить всім нам, після періоду карантину стати загартованішими, професійнішими, гнучкішими та сучаснішими.

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.\г. продукції

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook