Засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

3 квітня 2020 року

     2 квітня відбулося засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна у режимі онлай-конференції.

   На засіданні проаналізували методи дистанційного навчання, які використовують викладачі, а також активність студентів за курсами. Викладачі використовують різні способи: відео-лекції, аудіо-лекції, синхронний і асинхронний спосіб навчання на платформі elearn, у месенджерах, електронних листуваньнях, тощо. Магістри освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» - найактивніші, працюють майже на 100%. У той час як бакалаври різних курсів активні на 60-70 %. Куратори, увірених їм груп, постійно моніторять стан здоров’я своїх студентів та їх справ у цілому.
Крім цього, звернули увагу на складності підготовки дипломних робіт випускників дистанційно, можливість проведення сесій, навчальних практик і захистів у онлайн-режимі. Обговорили питання: підготовки бакалаврських і магістерських робіт студентів, які вже мають виходити в поле; стан підготовки програм виробничих практик, щоденників і першоджерел по виробничих практиках, тощо. Окремо виділили питання підготовки до акредитації ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».
   За рішенням колектив кафедри і надалі проводитиме активно різні види робіт, посилить контроль над підготовкою дипломних робіт випускників, виконуватиме всі інші рішення кафедри.

Надія Бордюжа,
секретар кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook