Анастасія Іволга стала призером конкурсу студентських наукових робіт з харчових технологій

1 квітня 2020 року

У конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на даний конкурс була представлена наукова робота студентки 2-го курсу скороченого терміну навчання Іволги Анастасії на тему «Обґрунтування основних параметрів процесу дефібринації крові з розробленим вібродинамічним інтенсифікатором».  

 
 Робота була підготовлена на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК під керівництвом професора кафедри, д.т.н. Паламарчука Ігора Павловича.
 
       За тематикою даної роботи було опубліковано 2 наукових статті у фахових виданнях України, 2 тези доповідей на науково-технічних конференціях та 1 виробнича апробація результатів досліджень. У результаті сумарної бальної оцінки представлена наукова робота Іволги Анастасії була допущена до фінальної стадії конкурсу – прилюдного захисту у Національному університеті харчових технологій. На жаль, через епідемію коронавірусу у цьому році замість прилюдного захисту наукових робіт студентами було проведено дистанційне рецензування та обговорення даних робіт незалежною експертною комісією.
     За результатами такої комісійної оцінки науковій роботі Іволги Анастасії було присуджено 3 місце. Це дуже вагоме досягнення. Адже до участі у конкурсі були подані 164 студентські наукові роботи з провідних університетів України. І тільки 15 з них отримали найвищу оцінку. І серед них робота нашої студентки.
     Тож вітаємо пана Ігора та його ученицю з цією подією, і бажаємо наснаги та успіхів у подальшій науковій і навчальній роботі.
 
Михайло Муштрук
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook