Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК НУБіП України в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2020» організовує Івент: «Agro-Logistics: Problems and Prospects»

16 квітня 2020 року

 Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК НУБіП України в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2020» (https://www.tag-der-logistik.de/en)

організовує Івент: «Agro-Logistics: Problems and Prospects».

     В цьому році Міжнародний день управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2020» відбудеться 16 квітня. В рамках заходу провідні компанії з сектору промислових, торгових та логістичних послуг приймають відвідувачів за лаштунками управління логістикою та ланцюгами поставок. Учасники Supply Chain Day 2020 отримують уявлення про широкий спектр діяльності з управління логістикою та ланцюгами поставок, що проводяться щодня. Інститути відкривають свої двері та демонструють свої проекти з управління логістикою та ланцюгами поставок. Навчально-освітні центри представляють свої семінари та курси в галузі логістики та управління ланцюгами поставок.

 

Івент «Agro-Logistics: Problems and Prospects» відбудеться 16 квітня 2020 року у форматі відеоконференції Webex.
Початок о 10 годині.
Приєднатися до відеоконференції можна буде за посиланням:
https://meetingsemea7.webex.com/meetingsemea7/j.php?MTID=m94c7b5eee3736f...
Або за номером (у системі Webex): 145 430 308
Пароль: agro-logistics

   В програмі Івенту виступи та обговорення на тему проблем та перспектив розвитку сучасної агрологістики в Україні та світі.

 

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі в заході.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook