Виклик прийнято – успішно перейшли на дистанційну форму навчання

28 березня 2020 року
Проведення виключно дистанційних занять зі студентами денної форми навчання, що зумовлено карантином в країні – це виклик як для студентів так і для викладачів!
Викладачам необхідно більш ретельно готуватися до занять, формуючи максимально можливу кількість матеріалу в електронній формі, щоб студенти могли його завантажити, користуватися та вивчати на належному рівні дисципліни.
Спілкуватися зі студентами оnline, та практично не відчувати різниці в очному та дистанційному режимі навчання, допомагають сучасні платформи (зокрема Discord (https://discordapp.com/), Zoom https://zoom.us/  та інщі), Viber - чати, електронна пошта та основне – Електронні навчальні курси на платформі MOODLE. Дякуючи електронним курсам, викладачі кафедри економічної кібернетики та факультету інформаційних технологій змогли оперативно перейти на дистанційну форму навчання в повному обсязі, по всім дисциплінам.
 
 
Студенти теж швидко адаптувалися в нових реаліях, активно приймають участь в online заняттях й працюють в електронних курсах з комп’ютерів, ноутбуків, телефонів та присилають креативні фото своїх занять.
 
 
Студенти 3 курсу економічного факультету англомовних груп вивчають економіко-математичне моделювання online і не вбачають в цьому особливих труднощів.
Платформа Discord дозволяє проводити заняття у формі телеконференцій, тобто чути один одного і викладача, спілкуватися в чаті, бачити матеріали, які демонструє на екрані викладач (в тому числі і відео матеріали), пересилати їх.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Такий підхід дозволить студентам та викладачам не втратити темпу навчання та успішно завершити семестр, незважаючи на виклики, які стоять перед усіма нами!
 
Доцент кафедри економічної кібернетики Людмила Галаєва

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook