ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА ВЖЕ СЬОГОДНІ: ЦІКАВО ТА ПІЗНАВАЛЬНО ЛЕКЦІЙНІ ТА СЕМІНАРСЬКІ ЗАНЯТТЯ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН З ВИКЛАДАЧАМИ КАФЕДРИ ЕКОНОМІЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ

27 березня 2020 року
 Науково-педагогічні викладачі кафедри економічної кібернетики «ідуть у ногу з часом» та готові до викликів сучасності.
 
 
Доволі актуальною сьогодні, а, головне, наочною стала тема «ЕКОСИСТЕМА ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ - ЦИФРОВА ІНФОРМАЦІЯ ТА КОМУНІКАЦІЇ СУСПІЛЬСТВА» в розрізі дисципліни «Цифрова економіка» для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».
 
 
Проф. Жерліцин Д.М. та асист. Костенко І.С. познайомили студентів з поняттями «цифровий добробут», «цифровий розрив», «цифровий стрибок» та «цифрові дивіденди», а також особливістю збирання та первинного оброблення економічної інформації в умовах цифрової економіки.
 
 
Вибінар проходив в середовищі Google Hangouts Meets.
 
 
Практична частина заняття була присвячена поняттю «відкриті дані», особливостям обробки «брудних даних», їх очищенню та формування масиву управлінської інформацію.
 
 
Зі студентами обговорювали формати даних, основні етапи в їх обробці, веб-скрейпінг та автоматизацію даного процесу, тестували спеціальні функції імпорту даних в Google spreadsheets та MS Excel, аналізували цифрові сервіси комунікації в різних сферах дозвілля.
 
 
Дмитро Жерліцин,
професор кафедри економічної кібернетики,
Інна Костенко,
асистент кафедри економічної кібернетики
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook