Успішні кияни обирають собі за майбутній фах економічну кібернетику

18 березня 2020 року
    • Розкажіть про себе.
    Я, Іван Колесник, мешкаю на лівому березі Києва, закінчую школу і дуже ретельно готуюсь до здачі ЗНО, маю надію вступити на перспективну спеціальність на місця державного замовлення та стати класним спеціалістом в майбутньому.
    Ще будучи в 9 класі, почав відвідувати дні відкритих дверей провідних вузів столиці і був у гостях на факультеті інформаційних технологій в НУБІП України. Мені дуже сподобалася атмосфера, що панує на факультеті, їх охайні аудиторії та круто обладнані лабораторії для навчання.
    • Як обирали майбутню спеціальність?
    Найбільше мені сподобалась освітня програма «Економічна кібернетика». Чому саме економічна кібернетика? Тому, що це, по-перше, економічна спеціальність, де можна здобути фах аналітика по-друге, майбутній ринок праці саме за такими фахівцями, і, по-третє, люблю математику і економіку.
    • Які маєте захоплення?
    Моє хобі – сучасні автомобілі, про них я знаю майже все: історію, марки, технічні характеристики, я навіть за кордоном був на виставках і в музеях авто, мрію мати власне.
    • Як Ви дізналися про НУБІП?
    Про НУБіП знаю від родини: мої дідусь та бабуся закінчували лісогосподарський факультет, тато та мама були студентами економічного факультету, а економічну кібернетику закінчував мій брат і зараз має непогану роботу. Тому і для себе я обираю один з найрейтинговіших вузів та одну з найперспективніших спеціальностей.
     
    Наталія Клименко,
    заступник декана факультету з навчальної роботи
     
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook