Випускні спеціальності кафедри економічної кібернетики – запорука успішності і адаптованості на конкурентному ринку праці

11 березня 2020 року
 
        Розкажіть по себе.
Я – Міколенко Андрій, навчаюся в спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №91
м. Києва з поглибленим вивченням інформатики.
 
        Які маєте плани на майбутнє і чим цікавитесь окрім навчання?
Після закінчення школи планую вступити до ЗВО та отримати вищу освіту,  яка допоможе реалізувати себе у майбутньому і мати можливість обирати затребуване місце роботи. Багато років навчаюсь в Малій Комп'ютерній Академії «ШАГ», крім глибоких профільних знань, вчимо розуміти задачі, мислити готовими проектами і працювати в команді. Також поглиблено вивчаю  англійську мову, математику. Займаюсь спортом, туризмом.
 
       На яку спеціальність плануєте вступати?
Мене приваблює і я давно цікавлюсь розвитком сучасних інформаційних технологій, якими сьогодні займається переважна більшість молоді. В родині маю також професійних економістів, тому хочу в майбутньому поєднати інформаційні технології з економікою за допомогою математичних методів та займатися бізнес-аналітикою, моделюванням різних процесів та явищ. Тому планую обрати  спеціальність «Економічна кібернетика»або«Цифрова економіка», думаю що це є і буде перспективними і затребуваними у роботодавців спеціальностями.
 
        Чому обираєте НУБіП України?
Чув у Малій Комп'ютерній Академії «ШАГ» про НУБіП України, читав інформації про різні заклади вищої освіти, де є обрані спеціальності, в колі родини багато чув про Університет, зокрема факультет Інформаційних технологій, про технічну базу факультету та фаховий викладацький склад. За рейтингами НУБіП України входить до топових освітніх закладів нашої країни. Вважаю, що навчання на факультеті інформаційних технологій НУБіП України надасть можливість у дорослому житті реалізувати мої фахові амбіції. Також подобається місце розташування Університету сам кампус, наявності власного спортивного комплексу та можливість навчатися на військовій кафедрі.
 
        Дякую Андріє за увагу, бажаю Вам успішно попрацювати для досягнення своєї мети!
 Дякую.
 
Наталія Рогоза,
доцент кафедри економічної кібернетики
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook