НАУКОВІ ЗМАГАННЯ ЮНИХ ДОСЛІДНИКІВ

4 березня 2020 року
   1 березня 2020 року, на базі Хотівської НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія», відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (математики, фізики і астрономії, економіки, технічних, комп’ютерних наук, хімії та біології, наук про Землю, екології та аграрних наук), а саме захист наукових робіт.
   Учні старших класів захищали свої наукові дослідження та висвітлювали їх результати перед журі конкурсу на секціях. Цього року до  оцінювання робіт у комісію було залучено нашу колегу, к.е.н., доцента кафедри менеджменту імені проф. Й. С. Завадського – Слободяник Анну Миколаївну.
 
   Захист на науковому відділенні економіки, у секціях економічна теорія та теорія економічної думки; мікроекономіки та макроекономіки; фінанси, грошовий обіг та кредити тривав упродовж кількох годин, де 16 старшокласників виборювали призові місця. Наукове коло інтересів дослідників розриває зміст і сутність таких актуальних та важливих питань, що охоплюють проблеми пов’язані з торгівлею, інвестуванням, заощадженням, менеджментом, страхуванням, мотивацією, фінансовою грамотністю, міграцією молоді, питаннями оподаткування та багато інших.
   Попереду – ІІІ етап конкурсу і тих, хто виборов призові місця, чекає наполеглива і необхідна підготовка, щоб повернутися у свою альма-матер з перемогою.
 
 
Завідувачка кафедрою менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського Надія Резнік
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook