Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Маркетинг»

3 березня 2020 року

 П'ятнадцятий рік поспіль маркетологи мають можливість позмагатись в сфері професійних знань за перемогу у олімпіаді із спеціальності «Маркетинг». 

     У лютому поточного року згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. та наказу ректора НУБіП України від 19.12.2019 р. № 1354 кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н.р. серед студентів спеціальності «Маркетинг». Для визначення компетенцій кожен з учасників олімпіади отримав письмове завдання, що включало розрахункові, ситуаційні та тестові завдання з профілюючих дисциплін спеціальності відповідно до освітнього ступеня.
   Робочий оргкомітет олімпіади із спеціальності «Маркетинг» у складі: голова оргкомітету – Буряк Р. І., д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; члени оргкомітету: Луцій О.П, к.е.н., професор, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Бабічева О.І., к.е.н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; секретар оргкомітету – Ніколаєвська В.В., к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
   
   За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Маркетинг» було визначено наступних переможців:
серед студентів бакалавріату:
І місце - Отченко Еліна Олегівна
ІІ місце – Рудь Яна Олександрівна та Манзевита Дарина Олегівна
ІІІ місце – Кравчук Анна Олегівна та Гриценко Іванна Василівна
серед студентів магістратури:
І місце - Щербина Ростислав Юрійович
ІІ місце - Година Анастасія Олександрівна
ІІІ місце – Рибачук Юлія Ігорівна та Чехівська Вікторія Віталіївна
 
   Призери Олімпіади будуть представляти Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Маркетинг» в Одеському національному політехнічному університеті (14-15 травня 2020 р.)
Перед переможцями стоїть складна задача – підтримати естафету своїх колег.
Бажаємо переможцям успіху та гідно представити НУБіП України на другому етапі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності "Маркетинг"!!!
 
 
Олена Бабічева
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook