СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 8 ГРУПИ ВІДВІДАЛИ ННВ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР «ВЕТМЕДСЕРВІС»

27 лютого 2020 року

18 лютого 2020 року студенти 1 курсу 8 групи  факультету ветеринарної медицини відвідали ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», який є структурним підрозділом факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Цікаву та пізнавальну екскурсію провів завідувач ННВ Клінічного центру кандидат ветеринарних наук, доцент В’ячеслав Віталійович Соломон.


З неї студенти дізналися, що клінічний центр спеціалізується у наданні послуг з діагностики, лікування та профілактики хвороб продуктивних та дрібних домашніх тварин, риб, птиці та екзотичних тварин, забезпечує лікування у режимі стаціонару, тимчасове утримання тварин, оздоровлення та догляд за ними, консультує щодо утримання та виховання домашніх улюбленців.
В’ячеслав Віталійович показав студентам технічне оснащення клініки, яке дозволяє проводити різноманітні дослідження: від аналізу крові до УЗД.


На всі питання, які виникли у студентів, наприкінці екскурсії В’ячеслав Віталійович дав змістовні відповіді та запросив всіх до майбутньої співпраці.

 

Наставник 8 групи 1 курсу, асистент кафедри анатомії,

гістології та патоморфології тварин ім. В. Г. Касьяненка Усенко С.І.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook