Навчально-методична рада

24 лютого 2020, 14:00
Корпус № 3, ауд. 213

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді Університету «Положення про підготовку фахівців за дуальною формою здобуття вищої освіти в НУБіП України» та «Порядку проведення практичної підготовки у навчально-дослідних господарствах НУБіП України» (доповідачі – Кліх Л.В., Бачинський О.В.).

2. Про внесення змін і доповнень у «Положення про підготовку і захист магістерської роботи в НУБіП України», «Положення про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських та інших робіт на наявність плагіату в НУБіП України» (доповідачі – Колеснікова О.М., Касаткін Д.Ю.).

3. Про розгляд освітньо-наукової програми «Сталий сільський розвиток» (доповідач – Боголюбов В.М.).

4. Про створення міжкафедральної навчальної лабораторії зі спеціальностей: «Менеджмент», «Маркетинг», «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» (доповідачі – Єресько О.В., Остапчук А.Д.).

5. Про правила прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» у відокремлених підрозділів НУБіП України на 2020 рік (доповідач – Єресько О.В.).

6. Про підготовку акредитаційної справи Відокремленого підрозділу НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» підготовки фахівців за ОКР «Молодший спеціаліст» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» (доповідач – Єресько О.В.).

7. Про результати перевірки навчальних видань на ознаки плагіату у 2019 році (доповідач – Кіщак Т.С.).

8. Про рекомендацію до друку рукописів навчальних видань (доповідач – Касаткін Д.Ю.).

9. Різне.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook