Продовжуємо профорієнтаційну роботу з метою популяризації нашого факультету та спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»

18 лютого 2020 року

    Факультет тваринництва та водних біоресурсів ставить перед собою мету залучення на навчання талановитих та цілеспрямованих абітурієнтів, які прагнуть отримати знання та використати їх у своїй професії. Саме тому, викладачі нашого факультету із задоволенням долучаються до участі в оцінюванні робіт учасників різних наукових конкурсів, де учнівська молодь презентує результати свої досліджень.
    Так, 8-го лютого відбувся ІІ-й етап (міський) захисту наукових робіт учнівської молоді Малої академії наук України. Оцінювати роботи учасників випала можливість і асистенту кафедри аквакультури Дмитру Шарилу. В якості члена журі Дмитро Юрійович прослухав та оцінив ряд цікавих доповідей молодих науковців секції «Загальна біологія», присвяченим актуальним питанням сьогодення.
     Разом з тим, Дмитро Юрійович мав можливість поспілкуватися із учасниками конкурсу, а це учні 9–11 класів, та провести з ними дискусію щодо перспектив навчання на факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України. Учні активно задавали питання про спеціальність, перспективи працевлаштування, а також умови вступу до університету. Варто сказати, що серед учасників були і такі, які зацікавилися можливістю вивчення та освоєння технологій аквакультури, іхтіології та гідробіології. Сподіваємося, що робота, проведена Дмитром Шарилом, принесе свої результати.

Дмитро Шарило,

асистент кафедри аквакультури
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook