Старт другого колу Чемпіонату м. Києва серед чоловічих студентських команд ЗВО ctpjye 2019-2020 з футзалу

14 лютого 2020, 23:31
КНУ ім. Т. Шевченка

     13 лютого відбулася перша гра другого кола Чемпіонату м. Києва серед чоловічих студентських команд ЗВО з футзалу. У спортивному комплексі КНУ ім. Т Шевченка зустрілися збірні НУБіП України і команда КНУ.

     Наші хлопці першими відкрили рахунок у грі. На 12-й хвилині першого тайму Ігор Макаренко (агробіологічний ф-т) з середньої відстані влучив у ворота суперника. Команда КНУ взяла хвилинний тай-уат, і після настанов тренера, скориставшись помилкою нашої команди у захисті зрівняла рахунок. Але за хвилину до закінчення першого тайму футзалісти НУБіП України, вдало зіграли на перехопленні, і вийшовши на воротаря суперника Артем Лісовський (ф-т аграрного менеджменту), забив гол. Команди пішли у роздягальню з рахунком 2:1 на нашу користь.

     Другий тайм пройшов повністю за сценарієм збірної НУБіП України. Хлопці вдало комбінували і перехоплювали передачі суперника, не даючи підібратися до власних воріт. Натомість суперник послабив натиск, стомившись від безрезультатних атак. Чим скористалися наші збірники. На 32-й хвилині Вадим Надобенко (ф-т тваринництва і водних біоресурсів) замкнув передачу, влучивши у ворота, а на 36-й хвилині, його колега Артем Кияниця поставив крапку у грі. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь збірної НУБіП України з футзалу.

Вітаємо наших футзалістів з перемогою і бажаємо спортивної вдачі!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook