Реалізація урядової програми «Доступні кредити 5-7-9%» потребуватиме проєктних менеджерів

6 лютого 2020 року
     03 лютого 2020 року Уряд презентував Державну програму “Доступні кредити 5-7-9%”. Ця Програма передбачена для створення і розширення власного мікро- та малого бізнесу під низький відсоток – 5, 7 або 9% в залежності від розміру бізнесу та того, яку кількість робочих місць буде створювати проєкт на суму до 1,5 млн. грн. та строком до 5 років.

     Учасником зустрічі була завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна, яка відмітила велику зацікавленість Уряду в розширенні діяльності мікро- та малого бізнесу, їхньому виходу з "тіньового" сектору економіки. Очікується, що Державна програма “Доступні кредити 5-7-9%” сприятиме створенню нових робочих місць, імпортозаміщенню та поверненню трудових мігрантів.

     В рамках заходу проведено низку перемовин з представниками банків та учасниками програми кредитування щодо можливості стажування магістрів з управління проєктами у сфері оцінки проєктів.

    Для отримання кредиту необхідно виконати певні умови, головною з яких є написання власного бізнес проєкту. Саме на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту готують справжніх фахівців з написання бізнес проєктів. Тому тих, хто бажає підвищити свої бізнес-компетенції та покращиєи перспективи створення успішного бізнес проєкту, а також тих, хто хоче здійснити давню мрію про свій бізнес і для цього бажає отримати кошти за Державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%” ми гостинно запрошуємо на навчання!

     Приходьте до нас на кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту НУБІП України отримати знання за магістерською програмою з управління міжнародними проєктами!

Ми надамо вам всі необхідні і сучасні інструменти написання проєктів!

 

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook