Засідання робочої групи з акредитації ОС "Доктор філософії" спеціальності 101 Екологія

4 лютого 2020 року
Під головуванням гаранта наукового ступеня спеціальності 101 Екологія та керівника робочої групи з акредитації, професора Наталії Макаренко, а також за участі аспірантів, їх наукових керівників та роботодавців 4 лютого 2020 року на базі кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності відбулося перше засідання робочої групи з даної проблематики.
На засіданні були розглянуті Критерії оцінювання якості освітньої програми, зокрема зміст освітньо-наукової програми підготовки аспірантів, що відповідає науковим інтересам аспірантів та забезпечує повноцінну їх підготовку до дослідницької й викладацької діяльності у закладах вищої освіти за спеціальністю 101 екологія за ОС «доктор філософії». В ході дискусій були розглянуті питання дотримання академічної доброчесності у професійній діяльності наукових керівників та аспірантів, зміст освітньо-наукової програми та її відповідність інтересам аспірантам, обговоренні організаційні та матеріальні можливості для проведення і апробації результатів наукових досліджень відповідно до тематики аспірантів та інші питання.
На засіданні також зосередили увагу на врахуванні пропозицій аспірантів щодо покращення освітньо-наукової програми з підготовки аспірантів спеціальності 101 екологія (доктор філософії). Аспіранти, під час засідання, продемонстрували власні наукові досягнення в публікаціях у рейтингових журнал, міжнародних конференціях та семінарах.
 
 
Секретар робочої групи Віта Строкаль
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook