Науковий гурток "Надійність технологічних систем"

Тел.: (044) 527-87-71

Науковий керівник гуртка:
Новицький Андрій Валентинович

кандидат технічних наук, доцент

 

 

Науковий студентський гурток «Надійність технологічних систем» був створений у вересні 2014 року на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну.
Метанаукового студентського гуртка «Надійність технологічних систем» – формування висококваліфікованих фахівців за спеціальностями «Галузеве машинобудування»та «Агроінженерія», які володіють методологією та інструментарієм розробки заходів розрахунку і забезпечення надійності технологічних систем.
На засіданнях наукового студентського гурткарозглядаються та активно обговорюються актуальні проблеми теорії та практики забезпечення надійності технологічних систем.
Засідання гуртка проводиться відповідно до плану його роботи.До наукової діяльності залучаються студенти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобудування»та «Агроінженерія», проводять індивідуальні науково-дослідні робити згідно пріоритетних напрямів досліджень кафедри надійності техніки. 
У роботі наукового гуртка щорічно беруть участь понад 10 студентів факультету конструювання та дизайну та механіко-технологічного факультету.
Учасники гуртка «Надійність технологічних систем» беруть участь у конференціях, олімпіадах та інших наукових заходах, виступають з доповідями та готують публікації про результати досліджень.

 

Новини

Всі новини

2 листопада 2021

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події

2 травня 2022, 16:25

СТОРІНКИ ІСТОРІЇ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook