Випускниця коледжу Любов Яценко: Вважаю, у сучасних умовах одного фаху мало, успіх – на стикові спеціальностей

25 грудня 2019 року
     Любов Яценко закінчує Київський коледж міського господарства Таврійського Національного університету імені В.І. Вернадського, за спеціальністю «Управління на транспорті». А продовжити навчання планує у НУБіП.

 

     — То чому НУБіП України?
 – Після закінчення коледжу отримаю диплом бакалавра зі спеціальності «Управління на транспорті». Але вважаю, у сучасних умовах одного фаху мало, успіх – на стикові спеціальностей. Тому хочу опанувати в університеті «Прикладну економіку». Виш обрала з топових: адже НУБіП – серед кращих у країні. А навчання на економічному факультеті надасть усі необхідні «козирі»: знання національної економіки, глобальної економіки, аграрної політики. І вже маючи дві спеціальності, сподіваюсь знайти цікаву та перспективу роботу.

     — Звідки дізнався про факультет?
 – Самостійно шукала інформацію в інтернеті. А ще, у вересні до нас приїжджала викладач із кафедри глобальної економіки, розповідала про факультет і запрошувала навчатися в НУБіП.
     Сьогодні в країні відбуваються великі зміни, проводяться глобальні реформи. Я би хотіла бути їх частиною, а для цього потрібно мати якісні знання і високу кваліфікацію, бути конкурентоспроможним на ринку праці. Це мій свідомий крок у майбутнє.

     — Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
 – Наразі я лише приблизно розумію чого хочу, і не маю чіткого і конкретного визначення, що робитиму далі. Проте усвідомлюю необхідність досвіду і точно знаю, що перед тим як почати серйозно працювати в аграрному секторі, маю вчитися і набиратися практичних навичок скрізь, де тільки матиму можливість.

     — Які маєш уподобання?
 – Моє хобі – це вивчення іноземних мов, а ще дуже люблю музику.

Розмовляла доцент кафедри глобальної економіки
Катерина Наконечна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook