Хочеш бути щасливим? Нехай ваше захоплення стане професією!

8 грудня 2019 року

 

 

     Одинадцятиласниця Звенигородської школи №1, що на Черкащині Катерина Уляницька з дитинства мріє про подорожі. І керуючись порадою успішних людей – щасливим можна стати, якщо захоплення стало професією – планує опановувати спеціальність «Туризм». Саме тому і завітала до НУБіП, після чого поділилася враженнями з викладачами кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу.

  • То чому все ж туризм?

     – Як я вже говорила, мені цікаво подорожувати і спілкуватися з людьми, прагну відвідати багато різних країн. Вважаю туристичний бізнес дуже перспективним, тобто тут багато можливостей реалізуватися молодим людям.

  • Чому саме Інститут неперервної освіти і туризму НУБіП України?

     – Разом з батьками відвідала День відкритих дверей. Сподобалися корпуси університету, затишна атмосфера інституту неперервної освіти і туризму, імпонує професійне та дружнє спілкування з викладачами та керівництвом інституту, які зустріли нас справді гостинно. Також багато позитивного про навчання та студентське життя мені розповідала моя подруга другокурсниця цієї спеціальності Ірина. А батьки реально оцінили можливості професійної підготовки за обраним фахом, тому вагань у мене не має.

     Наразі Катерина готується до ЗНО, бере активну участь у художній самодіяльності та громадському життя своєї школи. Поки що дівчина відвідала лише сусідню Болгарію, але плани має грандіозні. Що ж, бажаємо успіхів!

Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook