Юлія Гриценко та Дмитро Тараленко – Міс та Містер факультету ветеринарної медицини – 2019

8 грудня 2019 року
Перші зимові дні та напередодні дня «Збройних Сил України» продовжують дивувати та інтригувати. 5 грудня факультет ветеринарної медицини охопила неймовірна хвиля краси та грації на конкурсі «Краса ФВМ – 2019». Завдяки студентської організації та за підтримки деканату факультету це дійство відбулось. Дев’ять чудових конкурсантів зібралися для того, щоб показати свої таланти та красу у повній мірі та довести, що вони не лише майбутні професійні лікарі, а й красиві та вміють співати, танцювати, малювати, авторські вірші.

Хто переможе? А найголовніше, хто найбільше сподобається глядачам?
Питання. Питання. Та ще раз питання. Декілька годин конкурсу пройшли дуже швидко, бо вся увага була сконцентрована на учасниках та їх красі.
Оцінювало наших конкурсантів суворе, але справедливе журі: декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, директор НДІ здоров’я тварин Дмитро Засєкін, заступники декана Василь Данілов та Юрій Жук, а також чарівні та неповторні Міс ФВМ - 2017 та 2018, красиві та граціозні Анастасія Богданова та Євгенія Чепурна. Ведучими свята були Євген Рудаков та Анастасія Сизоненко, продюсером – Єлизавета Сіренко.

На глядачів чекали чотири цікавих конкурси: «Показ від молодих дизайнерів», де конкурсанти демонстрували костюми, зроблені власними руками; «Відео-візитівка», де наші красені та красуні коротко розповідали про себе, свої хобі та захоплення; дконкурс талантів «Ретро-стиль», де ми побачили, як наші красені та красуні вміють співати, танцювати, пишуть авторські вірші і пісні, та конкурс «Вечірнє дефіле».

 

 

 

 

 

 

 

 

На цій чарівний ноті наше вельмишановне журі вирушило обирати переможців. Як і у будь-якому конкурсі, талановиті – всі, але переможцями можуть бути лише самі найкращі.
Отож, містером глядацьких симпатій став учасник під номером 9 – Василь Сищук, а міс глядацьих симпатій учасниця під номером 3 – Євгенія Середа, звання віце-містера ФВМ НУБіП України зайняв Захар Березанський, віце-міс ФВМ стала учасниця під номером 8 – Ірина Кондраток. Містером Чарівність обрали Стефана Рибальченка, а Міс Чарівність присудили Вероніці Кондраток. Ксенія Гальмакова стала Міс Грація факультету ветеринарної медицини.

Іііііі, інтрига вечора. Хто ж зайняв почесне звання красуні та красеня факультету?! Хвилинна пауза і ми вже знаємо результати. Отже, містером факультету ветеринарної медицини став студент першого курсу Дмитро Тараленко, а міс ФВМ НУБіП України, головною красунею, стала студентка також першого курсу Юлія Гриценко. Саме вони впродовж року будуть володіти цими титулами та представлятимуть факультет на конкурсі Краса НУБіП – 2020.
Але, нажаль, свято підійшло до кінця. Ми сподіваємося, час мене швидко і ми знову за традицією факультету ветеринарної медицини оберемо наступних красунь та красенів.


Всі учасники отримали подарунки від деканату факультету та студентської організації. Велика подяка всім конкурсантам та головним постановникам свята.
Ще раз дякуємо усім за увагу та підтримку наших конкурсантів, та ВЕЛИКЕ спасибі студентській організації факультету та адміністрації в особі Миколи Цвіліховського. До нових зустрічей!

Сергій Деркач

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook