Члени гуртка "Агротурист"і "Туризмознавство" відвідали провідні готелі м. Києва - "Aloft", "Hayat" і "Hilton"

10 грудня 2019, 17:35

 

    Протягом грудня місяця члени гуртка "Агротурист"  відвідали готель «Aloft», "Hayat" та "Hilton", що розташовані в серці самого міста Києва.


    За свій короткий час існування, цей готель "Aloft" завоював титул найстильнішого та найсучаснішого готелю України, ставши улюбленим місцем відпочинку для відомих іноземних гостей, політиків та інших високоповажних персон. Сучасний готель надає споживачам не тільки послуги з розміщення, а й широкий спектр послуг транспорту, зв’язку, розваг, послуги фітнес-залів та салонів краси. Готель «Aloft» ось уже декілька років підряд вважається центром ділового життя столиці та вибором відомих гостей.


     Студенти мали змогу ознайомитися з лоббі готелю, службою рецепції, подивитися номерний фонд, ресторан, конференц-зал, фітнес-центр тощо. Багато запитань студенти задавали менеджерам, на які отримували вичерпні відповіді.
     Адміністратор Микола та  менеджер по персоналу Наталія,  детально розповідали студентам про готель та його «родзинки», наголосили, що ближчим часом дана готельна мережа буде розширюватись. І тому, їм потрібні кваліфіковані та розумні співробітники. Готель також надає можливість проходження практики та стажування для студентів. Отож, студенти НУБіП вже пишуть свої резюме для набуття практичних навиків готельній сфері!


     Екскурсія була дуже цікавою та змістовною. Ми дуже вдячні керівництву та менеджерам готелю за надану можливість детально ознайомитися з готелем.

     6 грудня члени гуртка "Агротурист" відвідали один найпрестижніший та найкращий п’ятизірковий готель столиці - Hyatt Regency Kiev.


     Розгледіти усі куточки цього неперевершеного готелю нашим студентам допоміг привітний, позитивний та справжній знавець своєї справи – менеджер Максим. Саме він показав нашим студентам одні з найкращих номерів Hyatt, а саме: Luxe, Luxe(Regency) та Президентський номер. Кожен номер по своєму був індивідуальний. Але найбільше нашим студентам запам‘ятались неперевершені краєвиди цих номерів на Софіївську площу...(вони справді захоплюють дух кожного), а президентські апартаменти мають терасу з видом на Новорічний ярмарок.


      Також студентам був представлений не тільки показ номерів, а й екскурсія по самому готелю. Spa, Fitness зал, басейн, Bar, Vip-зона у ресторані на 8 поверсі все це мали можливість розгледіти наші студенти. 
    Дякуємо готелю Hyatt Regency Kiev та особисто менеджеру Максиму за теплий та дійсно інформативний прийом наших студентів, надання студентам декілька корисних порад щодо можливого працевлаштування чи проходження практики на таких посадах як рецепціоніст, офіціант чи покоївка.

    А 10 грудня відвідали Hilton Kyiv - п’ятизірковий бізнес-готель, єдиний в Україні, представлений всесвітньо відомою мережею Hilton Hotels & Resorts. Це готель з високим статусом, який підтримується компанією уже кілька десятків років. 

    Номерний фонд становить 262 номера, які поділяються на стандарт, люкс, представницького класу та для людей з особливими потребами. Всі вони виконані в одному, мінімалістичному та дещо строгому стилі – з дерев’яною підлогою, обставлені меблями з темного дерева, без надлишкової вичурності і помпезності.


    В готелі контроль всіх систем забезпечує комп’ютерна система під назвою «Розумний дім». Ця система впроваджена як для комфорту гостей, так і для збереження ресурсів – води, електрики тощо. Іноземним відвідувачам дуже імпонує відповідальне ставлення до навколишнього середовища.


    Все це нам розповіла і показала менеджер по персоналу Анастасія. Вона була дуже привітною, з радістю відповідала на питання студентів і навіть виконала деякі прохання, які не входили в план екскурсії! Так, наприклад, нам дозволили вийти на терасу, з якої відкрилися прекрасні види на історичний центр Києва і провели в департамент housekeeping. Також нам вдалося потрапити в конференц-залу та ресторан.

Чекайте і ми до Вас повернемося!

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook