Викладачі НУБіП – учасники тренінг-семінару «Електронна система публічних закупівель»

6 грудня 2019 року
     5 грудня на запрошення організатора «УкрбізнесКонсалтинг» та у межах дії меморандуму про співпрацю між НУБіП України та «Українською універсальною біржею», завідувач кафедрою менеджменту імені професора Й.С. Завадського Надія Резнік та аспірант Андрій Благодатний стали слухачами тренінг-семінару «Електронна система публічних закупівель».

     Запрошеними спікерами були експерти майданчику «Українська універсальна біржа», тренери з публічних закупівель та юристи.

     Програма семінару включала процедурні зміни, спрощені закупівлі, кваліфікаційні критерії, фінансова спроможність та ресурси субпідрядника, підстави для відхилення тендерної пропозиції, оскарження та відповідальність, 24 години та зміни у договорі, протидію демпінгу постачальників, антиконкурентні узгоджені дії учасників торгів, моніторинг ДАСУ. По закінченню навчання учасники отримали сертифікати.

  

     Дякуємо щиро друзям та партнерам - директору «Української універсальної біржі» Сергію Гладкому та керівнику мережі проекту Prozorro Наталії Шокодько.

Анна Слободяник,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook