Круглий стіл «Реалізація права на освіту ‒ ключ до успіху». Сучасна освіта Китаю: проблеми і перспективи розвитку.

14 листопада 2019 року

14 листопада 2019 року викладачі кафедри англійської філології взяли участь у роботі круглого столу «Реалізація права на освіту ‒ ключ до успіху», що проходив на базі Академії адвокатури України. До участі в ньому долучились науковці, освітяни, студенти України та зарубіжжя. Серед запрошених гостей були представники Німеччини, Нігерії, Індії. Були обговорені питання права на освіту та його реалізації в умовах сьогодення не лише в Україні, але й в інших країнах світу, таких як Великобританія, Німеччина, Австрія, Індія та Китай.

Асистент кафедри англійської філології НУБіП України Мазепова Ю.С. виступила з доповіддю про систему вищої освіти в Китаї «China education system», а також поділилась своїм досвідом роботи в китайських університетах. Були розглянуті основні тенденції розвитку системи освіти КНР, а також представлені грантові програми та стипендії, що пропонує уряд Китаю для українських студентів.

Підсумовуючи роботу круглого столу, його учасники висловили переконання, що запровадження нових підходів до розвитку системи внутрішнього забезпечення якості освіти, залучення академічного персоналу з різних країн для обміну досвідом є вкрай важливим в умовах реформування освітньої системи України.

Світлана Качмарчик,

доцент кафедри англійської філології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook