Славетний шлях!

22 березня 2019 року
22.03.2019 року студенти 2, 3, 4 курсів освітньої програми «Економічна кібернетика» разом зі своїми кураторами Галаєвою Л.В., Коваль Т.В., Рогозою Н.А. відвідали музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України. За свою півстолітню історію музей є основним популяризатором славетної історії університету. Сьогодні він становить вагому частину державного Музейного фонду України, який досліджує і популяризує історію науки та освіти, формує науковий світогляд молоді.
Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії аграрного університету;
наступний – Другій світовій війні та АТО;
третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.
 
 
Щиру вдячность за проведену екскурсію виражаємо Чумак Т. М.
 
Куратори 2, 3, 4 курсів
освітньої програми «Економічна кібернетика»
 Галаєва Л.В., Коваль Т.В., Рогоза Н.А.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook