14 листопада – День пам'яті святих безсрібників і чудотворців, покровителів працівників ветеринарної медицини України Косми і Даміана Асійських

18 листопада 2019 року

 ТАК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ:

10 червня 2019 р., за ініціативою доктора ветеринарних наук, професора, завідувача кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім акад. В.Г. Касьяненка НУБіП України, було завершено збір підписів під зверненням до предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія.
14 червня 2019 р. професор Мельник О.П. вручив звернення, підписане представниками державної, наукової та практикуючої ветеринарної громадськості Блаженнійшому митрополиту Київському і всієї України Епіфанію https://nubip.edu.ua/node/61983.
16 вересня 2019 р. з метою відновлення давніх українських традицій, а також відповідно до вищезгаданого звернення, підписаного представниками всіх напрямків ветеринарної медицини, предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній своїм бласловінням визначив 14 листопада, День пам'яті святих безсрібників і чудотворців Косми і Даміана Асійських, як День святих покровителів працівників ветеринарної медицини України.

Читати далі...

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook