ЧАС НЕВПИННО ТЕЧЕ

6 листопада 2019 року

     Ще ніби вчора ми чули лагідний голос з добрими порадами від Віктора Петровича. А пройшло уже два роки, як з нами немає видатного вченого в галузі бджільництва, прекрасного педагога та людини з великої літери Віктора Петровича Поліщука. І, мабуть, на теренах України немає жодного пасічника який би не згадував теплим словом Віктора Петровича.

  Співробітники кафедри проявили ініціативу увіковічнення пам’яті меморіальною дошкою на навчальному корпусі, де проходили його останні роки трудової діяльності. Ініціатива співробітників була підтримана керівництвом факультету та вченою радою університету.

    На відкриття меморіальної дошки прибули представники пасічницької спільноти з багатьох областей України (Житомирська, Миколаївська, Полтавська, Київська, Львівська) та голова Спілки пасічників України Стретович Володимир Миколайович. До цієї події залучилась велика кількість небайдужої студентської та учнівської молоді. Після теплих згадувань про блискучий життєвий шлях та добрі справи Віктора Петровича право відкрити  меморіальну дошку було надано учням та послідовникам його благородної справи професору Броварському В.Д. та доценту Головецькому І.І.

   Таким чином, увіковічнили пам'ять про патріарха українського бджільництва, який своїми справами є гарним прикладом для виховання сьогоднішніх та наступних поколінь студентської молоді.

М. Повозніков

Завідувач кафедри конярства і бджільництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook