Дні відкритих дверей в НУБІП України

5 листопада 2019, 11:29

31 жовтня, та 1 листопада НУБіП України гостинно відкрив свої двері для своїх майбутніх абітурієнтів оголосивши Дні відкритих дверей.

Кафедра педагогіки також із радістю та приємним хвилюванням зустрічала школярів та учнів коледжів в своїх стінах.

Завідувачем кафедри Сопівником Русланом Васильовичем було презентовано діяльність кафедри, основні наукові доробки, членів колективу кафедри, перспективи працевлаштування молодих людей після закінчення навчання у нашому ЗВО.

Особливу увагу завідувачем було приділено особливостям вступу й функціонуючим на факультеті підготовчим курсам, по закінченню яких вступник отримує можливість отримати додаткові бали до вступу в наш університет.

Після ознайомлення із діяльністю кафедри педагогіки майбутні вступники мали змогу ознайомитися із діяльністю гуманітарно-педагогічного факультету.

Об 11 годині вступників чекала зустріч із професором кафедри педагогіки, ректором університету Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем, а також нашими творчими колективами.

Сподіваємося, що інформація отримана абітурієнтами в День відкритих дверей матиме гарний профорієнтаційний ефект, і буде визначальною для них при виборі майбутньої професії.

Кафедра педагогіки щиро вдячна декану гуманітарно-педагогічного факультету, його заступникам та всім хто долучився до проведення наших заходів!

До нових зустрічей!

доцент кафедри педагогіки
Прохорчук О.М.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook