Немішаївський агротехнічний коледж - учасник Міжнародної виставки AgroComplex 2019

2 листопада 2019 року
     29 жовтня 2019 р. у рамках Міжнародної виставки ефективних рішень для аграрного бізнесу AgroComplex 2019, розпочала роботу спеціалізована бізнес-платформа LOCAL to GLOBAL: від локальних фермерів до глобальних ринків, де виробники фермерської та крафтової продукції презентували власну продукцію, серед них також був представлений ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».

     Викладачі відділення ТВППТ Олександр Вергелес, Ігор Ведмідь, Наталія Данільченко, а також студенти відділення «Технологія виготовлення та переробки продукції тваринництва» Таміла Здор, Яна Мовчан, Вікторія Гончаренко, Анна Талько представили на виставці м’які сичужні сири та вершкове масло власного виробництва. Локація з продукцією коледжу привабила численних гостей та учасників виставки, які мали можливість продегустувати готову продукцію і високо оцінили її якість.

     Серед відвідувачів експозиції коледжу були представники виробничих та переробних підприємств, які висловили ініціативу щодо залучення наших студентів до проходження практики та можливого їх подальшого працевлаштування. Високу оцінку діяльності коледжу надала Мєтєлєва Інна Дмитрівна, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Олександр Вергелес

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook