Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського гостинно зустріла абітурієнтів

2 листопада 2019 року

            31 жовтня та 1 листопада факультет аграрного менеджменту гостинно зустрічав абітурієнтів.

 Знайомство з університетом розпочалось із зустрічі з колективом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком, який представив інформацію про факультет, а також розповів про переваги та можливості навчання на ньому.
 
 
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Надія Резнік та викладачі презентували напрями діяльності кафедри та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців в галузі управління.
 
 
 
На зустрічі з ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнком, відповідальним секретарем приймальної комісії Ларисою Коропець та головою студентської організації Олександром Павленком студенти Немішаевського агротехнічного коледжу, старшокласники Білоцерківського колегіума, СЗОШ №1, 3, 4, 6, 12, 16 міста Білої Церкви та Бучанської спеціалізованої загальноосвітної школи I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов були детально ознайомлені із загальною інформацією за основними напрямами діяльності в університеті, правилами вступу до НУБіП України, а також культурним та спортивним життям.
 
 
 
Майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитись з експозиціями різних факультетів, що були представлені в центральному корпусі університету, оцінити свої вроджені схильності до управлінської діяльності і набуті вміння, а також поспілкуватись зі своїми майбутніми колегами – нинішніми студентами факультету. 
 
 
Дні відкритих дверей дали можливість молоді перейнятися духом студентського життя та відчути поклик до майбутньої професії.
 
 
 
Висловлюємо вдячність керівництву навчальних закладів, які надали можливість участі своїм студентам та учням у зазначених заходах Альохіну Володимиру Іллічу - ВП НУБіП України Немішаєвський агротехнічний коледж, Барановій Вікторії Анатоліївні – Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, Наконечному Михайлу Петровичу – Бучанська спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, викладачам та учителям, які супроводжували дітей, працівникам та студентам факультету аграрного менеджменту, які донесли абітурієнтам важливу інформацію та зацікавили їх до навчання в університеті та на факультеті.
Зустрічі, проведені у межах Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, майбутні вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та стимул до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого факультету аграрного менеджменту!!!
 
Чекаємо на Вступі-2020!!!
 
 
Людмила Буценко,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Юлія Гудзинська,
старший викладач 
кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook