Осінінй бал 2019 в НУБіП України

26 жовтня 2019 року
НУБіП України

      23 жовтня 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся «Осінній бал-2019», який зірвав справжній шквал емоцій та почуттів….

     Від кожного факультету нашого університету була пара, що складалася із викладача та студента. Від навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму виступала пара, доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму Вікторія Володимирівна Самсонова та Чекорський Олексій Вікторович, студент 2 курсу, 1 групи спеціальності "Туризм"

     Нубіповський паркет цього вечора перетворився на справжній осінній листопад – багряно-золоте листя спадало додолу, колони обнизані осіннім різнобарв’ям впереміш із червоними, жовтими, блакитними та зеленими кульками. Здавалося, що під ногами – справжні кучугури листків, що здіймалися від кожного несміливого подиху, кожного незграбного руху.

       І ось довгоочікувана мить… Бал починається….. Зазвучали перші акорди вальсу… Пари танцюючи, ніби підбадьорювали гостей балу та піддавали ритм. Своїм азартом учасники запалили увесь зал, тому на паркеті було надзвичайно гаряче.

Проте не тільки танцями захоплювалися глядачі. Свято було наповнене конкурсною програмою. Шістнадцять пар виборювали право називатися кращими то б то отримати титул «Короля та Королеви Осіннього балу». Кожна з пар була надзвичайно зосереджена та схвильована, адже на їх долю випали справжні випробування танцями.

Подякуємо і привітаємо Олексія і Вікторію з тим, що гідно відстояли честь нашого інституту!!!

 

 Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook