Ректорат: приймаємо делегації з Китаю, Японії та Норвегії, зустрічаємо абітурієнтів у дні відкритих дверей

28 жовтня 2019 року
    28 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор університету наголосив на важливій сьогоднішній події – 75-річниці визволення України від фашистських загарбників. До цієї дати на університетському меморіалі слави пройде мітинг-реквієм. Цей тиждень буде насиченим і в міжнародній діяльності – прийматимемо три делегації з Китаю, Японії та Норвегії. 30 жовтня на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів пройде традиційна нарада з планування на листопад. А 31 жовтня та 1 листопада прийматимемо наших потенційних вступників – відповідно випускників коледжів, які не входять до нашої структури, та школярів Київщини.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко зупинився на співпраці з Агрохабом, їхньої потенційної участі в облаштуванні студентського арт-простору, та інтелектуально-культурних заходах.

     Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко звернув увагу на підготовку проекту колективного договору, який буде розглядатися конференцією трудового колективу в грудні. 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про участь у Форумі ректорів Європейської асоціації університетів наук про життя. Цей захід є своєрідним майданчиком для встановлення зв’язків, не виключенням став і цей візит. Проведені переговори з університетами Італії, Іспанії, Нідерландів щодо налагодження співпраці. Про запровадження програми повідних дипломів домовлено і з університетом приймаючої сторони – Уні Ле Саль.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах, які не зупиняються. Йде підготовка до облаштування відмосток, вхідної групи навчального корпусу 12, прокладання електромереж в арт-просторі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про результати відвідування Норвезького університету наук про життя, який вже співпрацює з інститутом радіології та бажає її розширити в галузі тваринництва.  

  

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – організувати прийом іноземних делегацій. Ігорю Ібатулліну – контролювати підготовку наради з планування. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – підготуватися до днів відкритих дверей, активізувати роботу підготовчого відділення, проаналізувати працевлаштування випускників. Начальнику навчальної частини Володимиру Отченашку – підготувати звіт за результатами публікацій статей науково-педагогічними працівниками у виданнях, що входять до Scopus та WoS. 

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету. 

Денис Рудень

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook