Команда гартується у змаганні: про футбол і не тільки…

8 жовтня 2019, 23:35
НУБіП України

        Справжнє футбольне дербі відбулося 8 жовтня на центральному стадіоні НУБіП України між командами гуманітарно-педадогічного та юридичного факультетів.

Азарт, надзвичайний емоційний запал, жага до перемоги – це те, що вирувало до останніх секунд матчу. Лише за перший тайм було показано 4 жовті картки за розмови з арбітром. Ще до початку матчу фаворитом зустрічі були юристи, цьогоріч вони є однім із претендентів на потрапляння в трійку призерів змагань.

  На жаль, гуманітарії завершують свої виступи в змаганнях, поступившись з рахунком 1:3. Жодної сварки та непорозуміння в роздягальні не було, навпаки, хлопці підтримали один одного і підкреслили свої помилки.

 

Наші футболісти залишили відбиток в історії факультету як перший склад, що дійшов стадії 1/4 фіналу змагань. Для деяких гравців – це перший досвід виступу на такому рівні, тому підтримка вболівальників була не аби як важлива.

 

Дякуємо за чудові емоції організаторам змагань, а хлопцям – за чудову гру. Це лише початок створення справжнього, єдиного футбольного колективу. В планах кафедри фізичного виховання – питання виділення додаткового часу для тренування команди факультету на штучному полі.

 

Владислав Пильник,
студент 1-го курсу спеціальності «Журналістика»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook