Участь аспірантів та викладачів університету в міжнародній науковій конференції "Охорона грунтів і водних ресурсів" м. Бургас, Болгарія

1 жовтня 2019 року
Представники з більше 15 університетів світу взяли участь в міжнародній конференції "Охорона грунтів і водних ресурсів" 28-31.08.2019 року м. Бургас, Болгарія (представники університетів 14 країн представили свої напрацювання в пленарному засіданні, університетів 16 країн в постерній сесії конференції)
Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла делегація у складі: Голячук Ольги, аспірантки кафедри економічної кібернетики та Москаленко Антоніни, кандидата технічних наук, доцента кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі.
 На пленарному засіданні виступила Голячук Ольга, що працює під керівництвом доктора економічних наук, професора Скрипника Андрія Васильовича представила розробки на тему «Water Purification price and actuality of the problem of water deputation of the Dnieper according to the theory of social welfare».
Доцент кафедри, к.т.н. Москаленко Антоніна Анатоліївна виступила з доповіддю «Geoinformation mapping for providing the rational use and protection of soil»
Охорона природних ресурсів - найважливіше питання що стоїть перед людством. Вчені всього світу покликані внести свій внесок у справу збереження природного багатства і благ людства.  Охорона грунтів і водних ресурсів за допомогою розвитку науки і технологій стає пріоритетом і мотивуючим фактором в житті багатьох людей і цілих громад.
 
Аспірант кафедри економічної кібернетики

Ольга Голячук 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook