Курси інструкторів мережевої академії CISCO

23 вересня 2019 року

 

3

Вже понад 5 років НУБіП України активно співпрацює з компанією CISCO. За цей час CISCO Academy НУБіП України увійшла до 5-ки найбільш успішних академій та стала центром підготовки інструкторів.

Компанія CISCO – світовий лідер в галузі мережевих технологій – пропонує програму професійного та кар'єрного зростання в сфері інформаційних технологій в рамках єдиної платформи навчання.

Програма навчання містить множину навчальних курсів, серед яких:

  • Проектування, адміністрування комп'ютерних мереж.
  • Безпека в комп'ютерних мережах.
  • Інтернет речей.
  • Архітектура і обслуговування комп'ютера, операційні системи.
  • Програмування (С++, Python).

По результатам навчання є можливість отримати сертифікат Академії CISCO встановленого зразку.

З 23 по 27вересня 2019 року на базі факультету інформаційних технологійбуло проведено навчання для представників відокремлених підрозділів НУБіП України за програмою підготовки інструкторів(NetAcadInstructor). Наш коледж на даних курсах представляли викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Калатало Олег Васильович та Штогрин Сергій Степанович.

1

Заняття проводились в навчальній лабораторії мережних технологій факультету інформаційних технологій . Керівник академії Cisco в НУБіП України Андрій Ігорович Блозва ознайомив слухачів з програмою курсів та усіма тонкощами процедури розгортання академій CISCO безпосередньо у відокремлених підрозділах. Для цього необхідно самостійно протягом місяця пройти курс CiscoITEssential здати іспит та отримати сертифікат інструктора академії .

Після створення академії студенти коледжів зможуть використовуватидля самостійного навчання курси академії Cisco – ITEssential, CyberSecurityEssential, Linux, CCNA, ССNA Security та CCNP та багато інших.Кращі студенти, які пройдуть дані курси і отримають сертифікати зможуть легко знайти роботу в подальшому, адже навіть такі ІТ гіганти як Cisco, відчувають кадровий голод. Тому навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» є перспективною.

Слухачі курсів розглянули напрями співпраці у форматі робочого плану на навчальний рік. Було домовлено про підтримку партнерської мережі Cisco для залучення більшої кількості студентів до вивчення ІТ технологій,. Узгодили також проведення двох заходів на базі факультету інформаційних технологій за підтримки Cisco – ХакатонуІоТ та CyberSecurityAlinesDay.

Сергій Штогрин, викладач-методист циклової комісії фізико-
математичних дисциплін та інформаційних технологій
24
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook