Володимир Мітрохін – хоробрий лицар з факультету землевпорядкування

30 вересня 2019, 12:54
    Вересень місяць був багатий на події. Одна з них – бойовий турнір «Галицьке лицарство». Учасники та глядачі турніру, ніби крізь час переносяться у минуле, і їх чекають захоплюючі лицарські бої і дух середньовіччя.

     Цього разу учасниками змагань стали близько 300 воїнів, які виборювали право поїхати на чемпіонат світу в Іспанію. Одягнені у важкі металеві обладунки лицаря XIV-XV ст. чоловіки і хлопці стверджують, що недосвідчений боєць у такому спорядженні на полі бою не витримає більше хвилини. Ще б пак, повний комплект, що захищає тіло, іноді важить понад 40 кг.

     Цей вид спорту орієнтується більше на командні бої. Учасники боїв кажуть, що обрали для себе цей вид спорту, бо він поєднує в собі не лише фізичну підготовку, а й вивчення історії. Завдяки професіоналізму, здобутому на попередніх змаганнях, студент другого курсу факультету землевпорядкування Володимир Мітрохін, в груповому етапі, зайняв ІІ місце, що є гарним результатом для Чемпіонату України.

     А почалося все з того, що рік тому юнак почав займатися у Київському військово-історичному клубі «Путівль». Як зазначає капітан команди – Олексій Ситніков: «Володимир займається вже майже рік, і має ряд перемог на регіональних чемпіонатах, у другому складі. Також, він докладає багато зусиль, щоб зайняти місце в основі».

Відео-інтерв’ю:


Довідково: Військово-історичний клуб «Путівль» заснований у 2004 році. На турніри клуб виїжджає часто, і в більшості випадків, за межі області, в такі міста, як: Ольвія, Горишні Плавні, Луцьк, Галич. В листопаді цього року, «Путівль» святкуватиме свій 15-ий День народження. То ж, клуб запрошує бажаючих спробувати себе в якості лицаря і потренуватися у справжніх обладунках! Контактий номер тел.: +380631071911, https://instagram.com/alex_putivl?igshid=1xg4c845a648k.

А ми побажаємо нашому однокурснику, хороброму і благородному лицареві Володимиру Мітрохіну блискучих перемог не тільки в лицарських турнірах, а й в особистому житті!

Тетяна Мазуріна,
студентка факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook