Набуваємо практичного досвіду: студенти агробіологічного факультету проходили практику в господарстві з органічного виробництва продукції.

27 вересня 2019 року

    Студентам 2 курсу СК випала нагода пройти практику у одному з кращих господарств Київської області СТОВ «Дібрівка Агросервіс», яке розташоване в с. Дібрівка, Тетіївський р-ну. Започаткували його 2016 році. На сьогоднішній день у господарстві 11 га інтенсивного саду яблуні та 30 га ягідника малини. У 2017 р. малиновий ягідник, який у господарстві було закладено на цілинних землях, сертифікували за стандартами органічного виробництва. В поточному році було реалізовано проект з будівництва шокової заморозки вартістю 100 тис. євро. В господарстві працює лінія з переробки та фасування замороженої малини, є сховище, яке дозволяє зберігати до 50 т замороженої продукції. В планах господарствадовести потужності зі зберігання до 200 т. 

Студентам є чому повчитися та наглядно ознайомитися із сучасними технологіями вирощування та переробки. Крім того, господарство надає можливість іще й заробити на збиранні врожаю та безкоштовно забезпечує проживання та харчування.

На збиранні малини

Сортування замороженої малини

 

 Сергій Гунько, доцент кафери технології зберігання,
переробки та стандартизації продукції рослинництва
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook