Обговорення перспектив співпраці

26 вересня 2019 року

На кафедрі педагогіки відбулася зустріч завідувача кафедри, доктора педагогічних наук Сопівника Руслана Васильовича, НПП кафедри з творчою інтелігенцією Києва і директором Інституту Європейської освіти Болгарії Тошко Кристевим.

Директор Київської гімназії № 75 Ратушна Алла Миколаївна, зокрема, запропонувала проводити творчі зустрічі вчителів гімназії з науково-педагогічними працівниками кафедри, круглі столи, студентсько-учнівські науково-практичні конференції з метою підготовки школярів через МАН до вступу в університет на основі принципу наступності «ЗСО (гімназія) – університет (кафедра педагогіки)».

З гостем кафедри педагогіки Тошко Кристевим обговорювалися напрямки співпраці як у підготовці фахівців, так і проведенні наукових досліджень. Освітньо-професійні програми підготовки фахівців ОП «Педагогіка вищої школи», «Інформаційні комунікаційні технології в освіті» та «Професійна освіта» передбачають здійснення власних наукових досліджень студентів під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки. У співпраці з розробки наукових проектів, підготовки майбутніх науковців зацікавлені як педагоги НУБіП України, так й Інституту Європейської освіти Болгарії. Обговорювалися також перспективи підготовки спільних проектів, стажування НПП нашого університету в Болгарії.

Одержані результати наукових досліджень висвітлюватимуться на Всеукраїнських і Міжнародних науково-практичних конференціях, студентами у курсових і магістерських роботах. Окремі складові власних наукових досліджень українські і болгарські студенти матимуть можливість виконувати спільно упродовж стажування та навчання.

Тамара Ковальчук,
доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook