Майбутній юрист Вікторія Вакулюк – представник нової генерації, для якої слово екологічна безпека – не просто набір звуків чи букв!

21 червня 2019 року
  • Розкажіть про себе. Які маєте уподобання, чим цікавитеся, окрім навчання?

     — У 2019 р. закінчую Плосківську загальноосвітню школу у Броварському районі Київської області. Захоплююсь вивченням історії, правознавства та екології. Є членом молодіжної екологічної організації, неодноразово брала участь у заходах Всеукраїнської екологічної Ліги. Сподіваюся на можливість займатися улюбленою справою і в майбутньому – хочу отримати фах юриста-еколога!

  • Чому саме така спеціальність і НУБіП України?

     — Нині світова спільнота все більше уваги приділяє питанням охорони довкілля та зменшенню негативного впливу на навколишнє природне середовище. У результаті зростає попит на професії, які готові працювати на захист довкілля з використанням сучасних екологічно безпечних технологій. А для того, щоб вирішувати екологічні проблеми, необхідно насамперед знати і вміти застосовувати законодавство у цій сфері. І саме НУБіП України є одним із тих небагатьох профільних закладів вищої освіти, де я зможу отримати спеціальні юридичні знання з екологічної безпеки.

  • Яка Ваша мрія?

     — Я хочу, щоб сучасна молодь зрозуміла свою відповідальність за подальший розвиток України, оскільки без належного рівня екологічної свідомості ми ніколи не матимемо належного майбутнього.


Вела розмову доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права імені академіка В.З. Янчука
Марина Дейнега

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook