Про створення державної екзаменаційної комісії за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

21 травня 2012 року
м. Київ, НУБіП України

НАКАЗ

Для проведення державної атестації випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напряму підготовки “Харчові технології та інженерія ” денної форми навчання (за ознаками майбутньої спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса») та на підставі рішення Міністерства аграрної політики України від 7 грудня 2011 р. (лист № 18-1-13/2010) щодо визначення голів Державних екзаменаційних комісій

НАКАЗУЮ:
 

1. Створити державну екзаменаційну комісію (ДЕК) для державної атестації фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” напряму підготовки “Харчові технології та інженерія” (за ознаками майбутньої спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса») факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та присвоєння їм кваліфікації у складі:
- Чагаровський Олександр Петрович – професор кафедри технології молока Одеської національної академії харчових технологій, доктор технічних наук, профессор, голова комісії.
Члени комісії:
- Лебська Тетяна Костянтинівна – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктор технічних наук, професор;
- Слободянюк Наталія Михайлівна – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;
- Штонда Оксана Анатоліївна – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент.
2. Встановити термін роботи комісії – з 17.05.2012 р.до 18.05.2012 р.
3. Призначити секретарем ДЕК кандидата технічних наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Авдєєву Лесю Юріївну .

 

Проректор з навчальної і
культурно-виховної роботи Н.Рідей
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook