На кафедрі економічної кібернетики гаряча пора – захист бакалаврських робіт

12 червня 2019 року
Поки студенти молодших курсів активно приступили до практичного навчання в навчальних лабораторіях кафедр, випускники вписують останню сторінку до літопису свого студентського життя.
Настала спекотна літня пора не лише у прямому значенні цього слова. Гаряче нині і в студентських аудиторіях, де проходить захист випускних бакалаврських робіт. З самого ранку в коридорах навчального корпусу можна бачити святково вбраних, зосереджених студентів-випускників з теками, дипломними роботами, кресленнями. Так, це наші бакалаври готуються демонструвати свої наукові та практичні розробки перед членами екзаменаційної комісії.
Цьогоріч комісію з захисту бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Економічна кібернетика», яка працювала протягом 11-12 червня очолив відомий вчений, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБІП України Валерій Павлович Галушко.
Роботу комісії відкрила декан факультету Олена Глазунова, зачитавши відповідний наказ та побажавши членам комісії плідної роботи, а студентам – належних результатів. Валерій Павлович оголосив студентам регламент та основні правила роботи екзаменаційної комісії, підкресливши, що сам є випускником кафедри Економічної кібернетики, тому прекрасно розуміється на знаннях та компетентностях, що відповідають спеціальності.
Більшість робіт були присвячені аналізу та моделюванню економічних проблем держави, регіонів та міста. Багато з представлених робіт містили інноваційні дослідження, що торкалися розробки стратегій комерційної діяльності, прогнозування розвитку спортивних клубів та кіберспорту; студенти досліджували позитивний та негативних ефект лібералізації вирощування коноплі, прогнозували демографічну ситуацію в Україні, тенденції на основних ринках с.г. продукції, демонстрували приклади розробки інформаційних систем та програмних продуктів. Комісія підкреслила високий рівень підготовки та практичну спрямованість робіт, тим паче, що деякі роботи виконані повністю на замовлення роботодавців, де і працевлаштовані випускники, які останній семестр навчалися за індивідуальним планом.
Кафедра бажає випускникам подальших успіхів гараздів, та успішно вступу на магістратуру за спеціальністю 051 «Економіка» на освітню програму «Економічна кібернетика» рідної кафедри.
Наталія Клименко, 
доцент кафедри економічної кібернетики

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook