Викладачі кафедри управління відвідали Міжнародну конференцію «GISTECH-UA 2019»

16 травня 2019, 10:00
м. Київ, готель "Братислава"

 

        
   Традиційний захід ІХ «Міжнародна конференція «GISTECH-UA 2019», який відбувся у готелі «Братислава» м. Києва 16 травня 2019 року, відвідали студенти та викладачі факультету землевпорядкування, а також його випускники.
Це чергова конференція GISTECH.UA, організована компанією TVIS (лідером на ринку супутникових знімків), яка вже дев’ятий рік поспіль залишається місцем приємної зустрічі постачальників та користувачів геопросторових даних.
   Топографічні карти, супутникові знімки, геодезичне обладнання, безпілотники, програмне забезпечення, професійні графічні станції, а також традиційно щільна програма охопила застосування геоданих у різноманітних сферах суспільного розвитку, включаючи оборонну та розвідувальну діяльність, міське планування й управління територіальними громадами, сільське господарство, і звісно ж, картографію.
Насиченість конференції була дуже великою: 39 презентацій, які були поділені на 3 блоки; близько 170 компаній серед яких SystemSolutions, HI-TARGET, DJI|Kyiv, EUROPEANSPACEIMAGING, HP, AIRBUSта багато інших; а також міжнародні спікери, які представляли: Республіку Корею, Данію, Францію, Німеччину, Іспанію, Чехію й безумовно Україну.
Від кафедри управління земельними ресурсами був присутнім доцент, кандидат економічних наук Бутенко Євген Володимирович, який традиційно відвідує цю конференцію, а також випускники кафедри 2018, Кулаковський Олексій та Савченка Вероніка.
Даний захід, поміж усіх учасників конференції, сучасного обладнання, в тому числі геодезичного, фотограмметричного та ДЗЗ, наштовхував на одну цікаву цитату однієї із презентацій спікерів: «У вік інформаційного суспільства ефективною країною/громадою буде та, в якій оптимізовані витрати на виробництво та використання інформації і суспільству надається широкий доступ до неї».
Мені було приємно бути частинкою цього заходу та знаходитися серед професіоналів своєї справи!
 
 

 

Студент факультету Землевпорядкування

 

Дмитро Супрунович
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook