Курси з вивчення англійської мови для викладачів та студентів механіко - технологічного факультету на волонтерських засадах

7 травня 2019 року
кафедра ТСІМ

 Сьогодні на механіко-технологічному факультеті пройшла тепла зустріч з  предстравниками організації імені Фулбрайта -  Оленою Іллясевич, асистентом програм Інституту Міжнародної Освіти в Україні та викладачем-волонтером Декстером Блеквелом з Лос-Анджелеса, де було обговорено аспекти майбутньої співпраці.

Програма імені Фулбрайта, фінансується урядом США та на протязі не одного десятиліття займає лідируючу позицію у системі міжнародної освіти. Підтримує ідею взаємодії та взаєморозуміння, поваги до різних культур та світоглядів. Дана програма  успішно функціонує вже не одне десятиліття. Як зазначили наші гості, данна програма працює в Україні з 1992 року - понад 1000 українців навчалися, стажувалися, проводили дослідження у США; більше 700 американців викладали в українських вищих навчальних закладах і займались науковою працею.

Тому в рамках співпраці з нашим факультетом молодий викладач Декстер Блеквел, розпочне курси з вивчення англійської мови для викладачів та студентів механіко - технологічного факультету на волонтерських засадах.

 
Відповідальна за міжнародну діяльність на механіко технологічному факультеті Шимко Любов
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook