НУБіП здобув перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика»

29 квітня 2019 року

 24-26 квітня 2019 на базі Львівського інституту банківської справи ДВНЗ "Університет банківської справи" (м. Львів, Україна) пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика», спеціальність «Економіка». В олімпіаді взяли участь 65 студентів із 31 вищого навчального закладу України.

Від НУБіП у роботі олімпіади приймали участь студенти 4-го курсу спеціальності Ворона Богдан Петрович та Тищенко Микола Миколайович. У роботі журі Олімпіади приймав участь професор кафедри економічної кібернетики НУБіП Жерліцин Дмитро Михайлович.

24 квітня 2019 пройшло перше засідання Журі, під час якого були обговорені та затверджені конкурсні завдання та вимоги щодо оцінки результатів.
Урочисте відкриття Олімпіади та безпосередні Конкурсні змагання проходили 25 квітня, що проходили у два тури – практичний і теоретичний. Перший тур передбачав три практичних завдання з дисциплін спеціалізації: Економетрика, Ризикологія та Оптимізаційні моделі і методи. Другий (теоретичний) тур був представлений завданнями за змістом курсів Моделювання економіки, Економічна динаміка, Мікроекономіка. До апеляційної комісії, що працювала 26 квітня, не надійшло жодної скарги від учасників олімпіади.
За результатами практичного і теоретичного турів переможцями у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» у 2019 році стали:
1 місце
Диплому І ступеня нагороджено: 
Герій Данило Романович - Державний вищий навчальний заклад "Університет банківської справи"
Диплому ІІ ступеня нагороджено: 
Ворона Богдан Петрович - Національний університет біоресурсів і природокористування України
Третяк Вікторія Костянтинівна - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Шевчук Євгенія Андріївна- Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Диплому Ш ступеня нагороджено:
Томілович Олексій Васильович - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Мамона Всеволод Геннадійович- Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Босович Валентина Андріївна- Львівський національний університет імені Івана Франка
Урочисте нагородження переможців та закриття олімпіади відбулися 26 квітня 2019 року. Переможців і учасників вітали Директор ЛІБС УБС НБУ Жеребило Ірина Владиславівна, завідувач кафедри економіки та інформаційних технологій 
Хмелярчук Марія Ігорівна, члени журі Олімпіади, представники КБ «IdeaBank», СК «AXA Страхування» та інші представники фінансової сфери та ІТ індустрії України.
Вітаємо студентів НУБіП за участь у Олімпіаді та отримані результати.
 Професор кафедри економічної кібернетики НУБіП
Жерліцин Дмитро Михайлович 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook